Lax i rosépepparsås

Snabblagat och maxat med omega-3, vilken kombination.
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  • 500 gram lax skuret i strimlor
  • 1 msk rosépeppar grovmalen
  • 3 dl laktosfri grädde
  • ½-1 tsk salt
  • 1 dl hackad gräslök

Stek laxen, krydda med rosépeppar och salt. Tillsätt grädde och gräslök och låt puttra 5-10 minuter. Servera med pasta.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s