Kanel- och ingefärste

Ingefära är nyttigt, kanel är nyttigt och kombinerade smakar de gott…
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  • 2 dl vatten
  • 1 kanelstång
  • 1*3 cm färsk ingefära
  • ¼ citron
  • 1 tsk honung

Koka upp vatten i en kastrull på spisen. Tärna ingefäran till mindre bitar och knäck kanelstången i några delar, lägg ner i det kokande vattnet. Låt koka ett par minuter och dra sedan kastrullen av plattan och låt alltsammans dra i 10-15 minuter. Värm upp igen och sila sedan ner den varma drycken i en kopp, pressa i citronjuicen och rör ner  honungen. Drick och njut!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s