Fläskfärs- och risnudelsallad

Snabbt, enkelt, gott och nyttigt.

  • 500 gram fläskfärs
  • 3 finhackade schalottenlökar
  • 10 cm purjolök, strimlad
  • 1 hackad röd chilipepparfrukt
  • ½ msk riven ingefära
  • 1 tsk soya
  • 1 tsk ostronsås
  • 15 körsbärstomater
  • 100 gram risnudlar
  • 70 gram ruccola
  • 100 gram ärtskott

Hetta upp olja i en wokpanna, lägg ner köttfärsen och låt den brynas. Tillsätt övriga ingrediensenser och låt allt gå samman några minuter.

Koka upp vatten i en kastrull, lägg i glasnudlarna och dra åt sidan. Låt stå till nudlarna blivit mjuka, ca 1 minut. Sila bort vattnet och vänd ner nudlarna i köttfärsröran.

Skölj rucolan och ärtskotten och blanda med det wokade. Klart att servera.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s