Vegetarisk Nasi Goreng

Nasi Goreng är en asiatisk variant på pyttipanna där basen är stekt ris, perfekt mat om man har en skvätt ris över. Idag får Cajsa Warg råda precis som vid all tillagning av pytt, man tager om man så haver.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  • ½ röd chilipepparfrukt
  • 1 silverlök
  • ½ röd paprika
  • 75 gram champinjoner
  • 1½ dl ris
  • 1 tsk soya

Woka grönsakerna i några minuter, tillsätt ris och sedan soya och fräs samman så allt blir varmt. Nasi Goreng för en, klar att servera.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s