Kantarellomelett

Att sitta en ruggig morgon och avnjuta svamp som plockades en ljuv höstdag är mumma för själen. En omelett är faktiskt aldrig fel vare sig man föredrar den till frukost, lunch eller middag.
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  • 1½ dl förvällda kantareller
  • 1 msk smör
  • ½ tsk salt
  • 1 krm vitpeppar
  • 3 ägg
  • 1 msk vatten

Lägg de förvällda kantarellerna i en stekpanna och låt eventuell vätska ånga bort, tillsätt smör och krydda med salt och peppar. Vispa samman ägg och vatten, häll i omelettsmeten i stekpannan och sänk värmen. Stick här och där med en stekspade, under det att omeletten stelnar, så att lös smet kan rinna ner. Vänd upp på en tallrik och njut.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s