Ingefärsjuice med morot och citrusfrukter

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Fullproppat med nyttigheter och därmed lysande utsikter för välgörande långtidseffekt.

  • 20 gram färsk ingefära
  • 1 stor morot
  • 2 stora apelsiner
  • ½ citron

Skala ingefäran och moroten och kör genom en råsaftcentrifug. Blanda juicen med färskpressad fruktsaft från apelsin och citron.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s