Lammfärsbiffar med vitlök

Smakrik middag eller lyxig matlåda? Möjligheterna är många för dessa supergoda färsbiffar av lamm. OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  • 2 msk timjan
  • 1½ tsk salt
  • 2 krm svartpeppar
  • 3 vitlöksklyftor, pressade
  • 2 ägg
  • 1 dl ströbröd
  • 500 gram lammfärs

Vispa ihop äggen, rör ned kryddorna, ströbrödet och lammfärsen. Låt smeten vila en stund och forma sedan färsen till biffar.

Hetta upp smör eller olja i en stekpanna. Stek lammfärsbiffarna tills de känns fasta och fått fin färg, ca 3-4 minuter på varje sida.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s