Rödbetsrakor

Gyllengula frasiga rårakor eller klämkäckt rosaröda rödbetsrakor? Mmm, så goda att de kan ätas som de är utan tillbehör.
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  • 1 stor gul lök
  • 400 gram rödbetor
  • 400 gram potatis
  • 1 tsk salt
  • 1 tsk timjan
  • smör till stekning

Skala löken, rödbetorna och potatisen och riv sedan grönsakerna grovt på ett rivjärn eller i en matberedare. Lägg de rivna grönsakerna i en skål, tillsätt salt och timjan och blanda allt väl.

Smält smör i en stekpanna och klicka ut smeten till lagom stora biffar. Stek rotsaksbiffarna på medelvärme, ca 3-4 minuter på varje sida.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s