Jordgubbsjuice med äpple och päron

OLYMPUS DIGITAL CAMERAFärskpressad juice är gott och vitamintillskottet är i sjukdomstider en välbehövlig bonus. Här en söt somrig juice som jag tror tilltalar såväl vuxna som små.

  • 4 dl jordgubbar
  • 3 söta päron (t.ex. Conference)
  • 1 stort äpple (t.ex. Ingrid Marie)

Ger ca 6 dl färskpressad juice.

Tina jordgubbarna, eller nyp av det gröna om du använder färska jordgubbar. Ta bort stjälkarna från päronen och äpplet och dela sedan frukterna i halvor eller fjärdedelar. Kör allt genom råsaftscentrifugen.

Servera genast.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s