Kycklingcurry med kantareller

Tidigare här i bloggen har jag presenterat röd kycklingcurry, grön kycklingcurry och nu har alltså turen kommit till den gula kycklingcurryn, en ljuvlig snabblagad kycklinggryta.
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  • 500 gram kycklingfilé
  • 2 gula lökar
  • 3 dl förvällda kantareller
  • 1 tsk salt
  • 1 msk curry
  • 2 tsk soya
  • 2 dl laktosfri cream fraiche

Skär lårfiléerna i små bitar, salta. Skala och hacka löken. Tina kantarellerna.

Bryn kycklingen i en skvätt olja till den är genomstekt, ca 10 minuter, vänd sedan ner löken och kantarellerna. Strö över curryn och låt allt fräsa i ett par minuter. Rör ner cream fraiche och soya och låt sedan allt sjuda samman i 10 minuter.

Servera tillsammans med kokt ris och en blandad sallad.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s