Lax- och pepparrotspasta

Snabblagat och gott. Lax och pepparrot passar otroligt bra ihop!
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  • 4 portioner pasta
  • 2 dl laktosfri vispgrädde
  • 4 äggulor
  • ½ tsk grovmalen svartpeppar
  • 2-3 msk pepparrot
  • 60 gram babyspenat
  • 400 gram kallrökt lax

Koka pastan enligt anvisningen på förpackningen. Spara ett par deciliter av pastavattnet och sila sedan av pastan i ett durkslag.

Vispa samman grädde, äggulor och smaksätt med peppar och pepparrot.

Häll tillbaka pastan i kastrullen och blanda ner gräddkrämen och spenat. Rör om tills all pasta täcks av en krämig sås, späd med pastavattnet vid behov. Avsluta med att röra ner strimlad lax och servera.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s