Spansk bondomelett

Omeletten är ett praktexempel på den där typen av maträtter som kan varieras i det oändliga och vare sig man gör en omelett med eller utan fyllning så är det enkelt, går snabbt och blir gott. Bon appetit!

  • 1 potatis
  • ¼ paprika
  • ¼ gul lök
  • 2 ägg

Skala och tärna potatisen. Skala och hacka löken. Skär paprikan i bitar. Hetta upp ordentligt med olja i en stekpanna och stek potatis, lök och paprika på medelvärme till det hela blivit mjukt och fått lite färg. Vispa upp äggen med gaffel och häll sedan i äggsmeten i pannan. Krydda med salt och vitpeppar efter smak och stek sedan omeletten gyllene på båda sidor.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s