Grova glutenfria frukostscones

När det gäller frukostbröd är det få saker som går upp mot en nybakta ljumna scones, här en glutenfri variant rik på fibrer.

  • 1 dl havregryn
  • 2 dl bovetemjöl
  • ½ dl linfrön
  • ½ dl solrosfrön
  • ½ dl pumpakärnor
  • 4 hackade aprikoser
  • 2 msk blomsterhonung
  • 1 tsk bakpulver
  • 1 krm salt
  • 250 gram kesella

Blanda alla torra ingredienser och rör sedan ned kesellan. Forma degen till små sconesbröd. Grädda bröden i 25 minuter på 175°C. Avnjut ljumma.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s