Baconlindad sparris

Det är faktiskt fullt möjligt att svänga ihop en gourmetlunch på 10 minuter. Inga konstigheter, baconlindad sparris är enkelt att göra… och uppskattat.

151114 Baconlindad sparris

  • 2 knippen sparris
  • 2 paket bacon

Koka upp lättsaltat vatten och lägg ner sparrisen och låt den koka ett par minuter, den ska fortfarande vara spänstig.

Linda in varje sparris i en skiva bacon. Stek den baconlindade sparrisen på medelvärme tills de fått fin färg.

Avnjut direkt. Servera tillsammans med en klick bearnaise och du lchf-anhängare är i himmelen.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s