Chiapudding med mynta och kakao

Oj oj oj, en sån fullträff! Ibland är det nästan så att man överträffar sig själv när man håller på med kulinariska smakexperiment. Det senaste var minsann rena fröjden för gommen att långsamt avnjuta tillsammans med en kopp morgonkaffe.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

1 portion:

  • 1½ msk chiafrön
  • 1½ tsk kakao
  • 1 tsk vaniljsocker
  • 3 krossade blad av pepparmynta
  • 1 dl laktosfri mjölk
  • havtorn
  • hallon

Tag fram ett serveringsglas. Krossa pepparmyntabladen och blanda sedan ner den i glaset tillsammans med chiafrön, kakao, vaniljsocker och mjölk och låt det stå i kylen till nästa dag.

Tag fram glaset, toppa med hallon och havtorn och avnjut sedan med sked.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s