Grön äggröra

Lycklig blev jag när kolestorolhysterin kring ägg lade sig. Ägg är ju så vansinnigt gott! Och så enkelt sen, på ett litet nafs är de klara vare sig man vill ha dem löskokta, hårdkokta, vändstekta med gulan hel eller mixade till äggröror eller omeletter.

Som ni kanske anar satte jag guldkant på min tillvaro genom att tillagade mig en enkel grön äggröra till lunch. Himmelskt mums!OLYMPUS DIGITAL CAMERA

1 portion:

  • 2 dl salladskål
  • ½ grön paprika, typ dolma
  • 1 salladslök
  • 1 krm Five Spice
  • 2 ägg

Strimla salladslöken och salladskålen och hacka paprikan i mindre bitar. Stek grönsakerna mjuka i rapsolja tillsammans med kryddmixen. Knäck i äggen ett och ett under konstant omrörning och fortsätt röra till äggen stannat.

Smaklig måltid!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s