Majsgröt med dadlar

Tillhör du dem som envist håller dig fast vid havregrynen till morgongröten? Gröt kan man faktiskt göra på ett flertal olika mjöl,gryner och fröer. Min favorit vid sidan om julens risgrynsgröt är utan tvekan majsgröt kokad på mjölk. Gudomligt gott!

IMG_2381
1 portion:

  • ¼ dl majsgryn (polenta)
  • 2 dl laktosfri mjölk
  • 2 dadlar

Kärna ur dadlarna och hacka dem i bitar, lägg sedan alla ingredienser i en kastrull och låt koka upp. Låt småkoka under omrörning i 4-5 minuter.  Klart för servering!

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s