Kokosplättar

Kokosplätten är en trevlig gluten- och laktosfri variant på den klassiska plätten. Förutom att de är försvinnande goda är de även riktigt nyttiga och mättar bra.

IMG_3580

7st plättar:

  • 2 ägg
  • ½ dl kokosflingor
  • 1 msk rapsolja
  • 1 tsk fiberhusk
  • 1 krm vaniljsocker
  • 1 krm kanel

Vispa samman alla ingredienser och låt svälla en stund och stek sedan plättarna på svag värme i lite rapsolja tills de fått tin färg. Servera de varma plättarna tillsammans med färska bär, frukt eller kanske en klick glass.

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s